NIVY Watch
Smartwatch ontworpen voor professioneel gebruik

Een krachtige industriële smartwatch

 

De NIVY Watch is een krachtige en elegante smartwatch uitgerust met de nieuwste slimme technologieën. Het kan worden gebruikt zonder een bijbehorend apparaat zoals een mobiele computer of smartphone.

Gegevens verzamelen om kritieke activiteiten te stroomlijnen, toegangskaarten op de werkplek vervangen, gezondheid en veiligheid van werknemers, de tijd die aan een activiteit wordt besteed meten, communiceren via korte berichten met vooraf gedefinieerde antwoorden - dit zijn slechts enkele voorbeelden van diverse workflows die de NIVY Watch radicaal kan optimaliseren.

Het is bij uitstek geschikt voor toepassingen in de sectoren gezondheidszorg, productie, warehousing en detailhandel.

De NIVY Watch is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan worden aangepast aan uw huisstijl. 

Niet "zomaar een smartwatch"

Nivy Watch is een combinatie van gespecialiseerde hard- en software:

Professionele Smartwatch

De NIVY smartwatch heeft een ergonomisch design en is comfortabel om dagelijks te dragen in elke situatie. De knop is gemakkelijk te gebruiken, zelfs met stevige handschoenen.

Het AMOLED-display van het NIVY-horloge geeft informatie duidelijk weer. Het is beschermd tegen water, stof en schokken.
Android-gebaseerde firmware

Het op Android gebaseerde besturingssysteem is aangepast om zakelijke klanten te bedienen. De gebruikersinterface is vereenvoudigd om afleiding door werknemers te voorkomen.

Onderdeel van de firmware is ook een gespecialiseerde applicatie die belangrijke data verzamelt van horlogesensoren naar de cloud.
Multi-laadstation


De smartwatch wordt geleverd met een schaalbaar multi-laadstation om tientallen of honderden horloges op één plek op te laden.
Toegewijde Enterprise oplossing

Het horloge wordt geleverd met een Cloud-gebaseerde Data Factory-oplossing voor opslag, beheer en analyse van verzamelde gegevens.

Werkactiviteiten kunnen worden gecontroleerd op basis van vooraf geconfigureerde instellingen. Dit kan bedrijven helpen hun werkprocessen beter te begrijpen en de productiviteit, kwaliteit van goederen en de veiligheid van werknemers te verhogen.


Rayner de Raad - Managing Partner & Productmanager bij Eutronix

"Bij Eutronix zijn we altijd op zoek naar die nieuwe parel als het gaat om de allerlaatste ontwikkelingen in de mobiliteitsmarkt. De NIVY Watch is niet alleen innovatief, maar na grondig testen blijkt het een hoogwaardig product te zijn. Het is een heerlijk gevoel om onze klanten de beste oplossing te kunnen bieden die ook nog eens 'future proof' is."
                      


Benieuwd naar meer?

 

Vraag een gratis demo aan en:
 

 Ervaar zelf de vele voordelen van de NIVY Smartwatch

✔ Bespreek uw zakelijke uitdagingen en hoe u ze kunt aanpakken

✔ Ontdek de diensten aangeboden door Eutronix, officiële hoofddistributeur van NIVY in Europa

✔ Vraag op uw gemak een demonstratie op afstand of face-to-face aan

Bonuspunt... het is gratis!

Over Eutronix

           Een specialist in AIDC-oplossingen
            Al meer dan 20 jaar actief in uw regio
 
         Een breed scala aan diensten: ontwikkelingshulp, opleiding, technische ondersteuning, enz.